Dizilerdeki Evler

Live A+ - The Simpsons
Live A+ - The Simpsons

 

bli83.com

En sevilen sitcom dizilerinin hemen hemen tamamı mekan olarak asıl kahramanların evlerini kullanırlar. Bir başka deyişle, Dizilerdeki evler en önemli mekanlardır. Örneğin, Friends, How I Met Your Mother, Frasier, Sex and The City, Two and A Half Man veya The Big Bang Theory, tüm dünyada popüler olan ve çekildikleri evler ile ön plana çıkan dizilerin ilk akla gelenlerinden.
 

 

Peki dünya çapında bu kadar sevilen, milyonlarca fanatiği olan bu dizilerin veya bazı başka çok sevilen filmlerin, animasyonların geçtiği bu mekanların, yani temel sahneleri olan evlerin planlarını hiç merak ettiniz mi?
 

 

Ünlü İspanyol sanatçı Iñaki Aliste Lizarralde merak etmiş ve üşenmeyip bir çok dizinin tüm bölümlerini tek tek izleyerek bu ortamların ayrıntılı planlarını çıkarmış. Hatta bazı diziler için çizdiği bu planlar, yapım ekiplerinin tutarlılığı sağlayabilmesi için de kullanılmış.
 

 

Aşağıda bu dizilerden ve filmlerden ülkemizde de çok beğenilen bazılarına ait planları bulabilirsiniz. Dahası için sanatçının Tumblr sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Hatta, planlardan istediğinizin dilerseniz elle çizilmiş bir kopyasını ETSY mağazasından satın alabilirsiniz.

 

 
Resimleri büyük boy görmek için üzerine tıklayınız…
Live A+ - Friends
Live A+ – Friends

 

Live A+ - Up
Live A+ – Up

 

Live A+ - Two and A Half Man
Live A+ – Two and A Half Man

 

Live A+ - The Simpsons
Live A+ – The Simpsons

 

Live A+ - The Big Bang Theory
Live A+ – The Big Bang Theory

 

Live A+ - How I Met Your Mother
Live A+ – How I Met Your Mother

 

 
 
 
 
Altuğ TATLI hakkında 143 makale
1971 Çanakkale doğumluyum. İzmir’liyim. Birkaç kısa süreli kesinti dışında hayatımın tamamı yaşamayı çok sevdiğim ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum İzmir’de geçti. Evli ve iki çocuk babasıyım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Lütfen aşağıdaki kodları giriniz (captcha) *