Tempescope Hava Durumunu Salonunuza Getiriyor

Salonunuzda bir “yağmur kutusu” ister misiniz? Veya hava tahminini telefonunuzdan kontrol etmek yerine odanızdaki bir cam fanusta bizzat görmeye ne dersiniz? Cevabınız “Evet” ise Tempescope çok hoşunuza gidecek.

Tempescope, Tokyo’da yaşayan bir yazılım mühendisi olan Ken Kawamoto’nun, Kuzey Pasifik’teki Mariana Adalarındaki tatili dönüşünde, o muhteşem havayı evine götürmeyi hayal etmesiyle ortaya çıkmış. Aslında bu belki de hepimizin hayalidir. Ancak Kawamoto, bu hayalini 2012 yılında bir LED ampul, ultrasonik süzgeç, su ve hava pompaları ve 1 Dolarlık şampuan şişeleri kullanarak hayata geçirmiş.

 

 

Sonrasında internet üzerinden paylaştığı projesi çok ilgi çekince yatırım sitesi Indiegogo üzerinden paylaşarak yatırım toplamaya karar vermiş. 398.000 Dolar hedefle yola çıktığı bu projesi şimdiden 200.000 Doların üzerinde yatırım almış durumda.

Aslında proje oldukça basit. Telefonunuzdaki hava tahmin uygulamasıyla senkronize çalışarak tahmin edilen havayı bir cam fanusun içinde simüle ediyor. Bu sayede;

dilerseniz yağmur,

 

dilerseniz bulut,

 

dilerseniz şimşek,

 

 

veya dilerseniz de gün ışığını salonunuza getiriyor.

 

Dilerseniz, dışarıda güneş ortalığı kavururken, yağmurlu bir havada kitap okuma keyfini, dilerseniz hava bardaktan boşanırcasına yağarken güneş ışığında müzik dinleme keyfini evinizde yaşamanıza olanak sağlıyor.

 

Bir başka güzel özelliği ise istediğiniz lokasyonun hava tahminini kullanabilmek. Örneğin, evden uzaktaki sevdiklerinizle aynı hava durumunu paylaşmak güzel olurdu diyorsanız, tempescope tam size göre.


 

Görseller: Tempescope / Indiegogo sayfası

Uzun yıllardır online hizmet veren istanbul escort web sayfamıza bekliyoruz sizleri.

Altuğ TATLI hakkında 143 makale
1971 Çanakkale doğumluyum. İzmir’liyim. Birkaç kısa süreli kesinti dışında hayatımın tamamı yaşamayı çok sevdiğim ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum İzmir’de geçti. Evli ve iki çocuk babasıyım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Lütfen aşağıdaki kodları giriniz (captcha) *