BAHÇE ARASI

Live A+ - Bahçe Arası - Bahçe
Live A+ - Bahçe Arası - Bahçe

Mekanımız Balçova – İnciraltı – Sahilevleri – Narlıdere’nin ortasında kalan Bahçelerarası’nda. İsmi de Bahçe Arası. Çeşme istikametinde otobanın sağında kalan yan yoldan giderken İnciraltı Tansaş’I geçtikten sonra sağda tabelasını görebilirsiniz.

 

Bahçe Arası, konuklarını mandalin ağaçları ile kaplı bahçesinde ağırlayan harika bir kahvaltı mekanı. Ayrıca, ister açık ister kapalı alanda ev yemekleri ve mangal imkanı da var. Kapalı bölümünde haftasonları canlı müzik de var.

 

Ortamın mütevaziliği ve şirinliği gerçekten rahat hissetmenizi sağlıyor. İşletmeciler ve çalışanlar da güleryüzlü ve bu samimi, sıcak ortamı tamamlıyorlar.

 

Baharın gelmesi ile birlikte bahçeyi tamamen çim alana çevirmişler. Ayrıca küçük misafirler de düşünülmüş. Oyuncaklar, salıncaklar ve bir trambolin ile çocuklar için yeni ve keyifli bir oyun alanı oluşturulmuş durumda. Tabii ki çocukların her daim ilgisini çeken kümesler, kümes hayvanları ve kediler de hala duruyor. Bir önceki gelişimizde harika köpek yavruları da vardı ama son gidişimizde onları göremedik.

 

Kışın açık alanda kahvaltı çok da kolay değil. Ancak sonbaharda ve kış başında İzmir’in açık alanda vakit geçirmeye imkan sağlayan sıcak haftasonlarında mandalin ağaçları dolu iken, oturduğunuz koltuktan kalkmaya bile gerek olmadan, ağaçtan kopardığınız mandalinleri yemenin tadına doyum olmuyor.

 

Kahvaltı menüsü de mekanın genel havasına uygun bir şekilde mütevazi. Ancak hem temiz, hem taze, hem de lezzetli ve doyurucu. Ayrıca, standart kahvaltı setinin yanına ilave melemen, omlet gibi siparişlerinizle zenginleştirmeniz de mümkün. Fiyat olarak da bu kalitede ve lezzette bir mekan için oldukça ucuz olduğunu söylemek mümkün.

 

Siz de İzmir’den çıkmaya bile gerek kalmadan ağaçların altında harika bir haftasonu kahvaltısı isterseniz Bahçe Arası’na uğramanızı tavsiye ederiz.

 

Bahçe Arası’nın bir sayfası yok. Ancak rezervasyon yaptırmak ya da mekanla görüşmek için kullanabileceğiniz telefon numarası (232) 238 2161.

 

Sizleri Bahçe Arası’nın atmosferini yansıtan resimlerden derlediğimiz galeri ile başbaşa bırakıyoruz.

 

Live A+ Değerlendirmemiz:
 
Mekan: 7/10
Menü/Lezzet: 7/10
Fiyat: 9/10
Sonuç: 7,66/10

 

Fotoğraflar: Dora Tatlı

 

Altuğ TATLI hakkında 143 makale
1971 Çanakkale doğumluyum. İzmir’liyim. Birkaç kısa süreli kesinti dışında hayatımın tamamı yaşamayı çok sevdiğim ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum İzmir’de geçti. Evli ve iki çocuk babasıyım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Lütfen aşağıdaki kodları giriniz (captcha) *