BENZEMEZ KİMZE SANA MÜZEYYEN…

Live A+ - Müzeyyen Senar
Live A+ - Müzeyyen Senar

Bazı sesler vardır. Duyduğunuzda, bir insandan böyle bir ses çıkmasına inanamazsınız. Onun sesini yorumlamak haddimize değil ancak fikrimizce Müzeyyen Senar’ın sesi, işte öyle bir sesti. Sanki, içinde duramayıp, ciğerlerindeki nefes ile o gövdeden çağlamak için coşan bir kasırga gibi bir ses.  Bu dünyadan değil gibi. bahis.com Olağanüstü bir ses.

Ve o sesin sahibi güzel insan hayata gözlerini yumdu.

Live A+ - Atatürk ve Müzeyyen Senar
Live A+ – Atatürk ve Müzeyyen Senar

Aramızdan ayrıldığında 97 yaşındaydı. Ve bu 97 yıla belki 197 yıllık anı sıkıştırdı. Aklınıza gelebilecek hemen hemen tüm dev çınarlarla birlikte sahne aldı. Atatürk’e bile şarkı söyledi. Dolu dolu yaşadı.

Live A+ - Müzeyyen Senar ve Zeki Müren
Live A+ – Müzeyyen Senar ve Zeki Müren

Son günlerindeki halleri dışında çekilmiş tüm resimlerinde her daim bakımlı, her daim güzel görünürdü. Ve sürekli gülümserdi. Hayatı seven, muhteşem sanatçı Müzeyyen Senar’a güle güle diyoruz. Gittiğin yerdeki tüm diğer güzel insanlara selamımızı ilet…

Live A+ - Müzeyyen Senar
Live A+ – Müzeyyen Senar

Sana, senin sesinle, senin nefesinle veda ediyoruz:

BENZEMEZ KİMSE SANA,

TAVRINA HAYRAN OLAYIM…

Altuğ TATLI hakkında 143 makale
1971 Çanakkale doğumluyum. İzmir’liyim. Birkaç kısa süreli kesinti dışında hayatımın tamamı yaşamayı çok sevdiğim ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum İzmir’de geçti. Evli ve iki çocuk babasıyım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Lütfen aşağıdaki kodları giriniz (captcha) *