HADİ BE 2015…..!!! GÖSTER KENDİNİ

Live A+ Mutlu Yillar 2015
Live A+ Mutlu Yillar 2015
Live A+ Mutlu Yillar 2015
Live A+ Mutlu Yillar 2015

Efendim, 2014’ün getirdikleri malum. Özellikle ülkemiz için. Felaketler, ölümler, kavga, gürültü, her alanda gerileme… Genelde biten her yıl için benzer şeyler söylenir ama sanki 2014 hepsinden daha mı kötüydü bana mı öyle geliyor? 2015 inşallah herkes için, özellikle ülkemiz için daha iyi geçer, geleceğe daha umutlu bakmamıza vesile olur.

Kendi adıma 2014’ün en güzel hediyesi şu anda okumakta olduğunuz Live A+ oldu. Bir süredir aklımda olan bir şeydi bu site fikri. Nasıl şekillendirsem, nasıl yapsam derken bir anda “Haydi Altuğ” diyerek kendime gaz verdim ve ortaya Live A+ çıktı. Başlayalı tam 6 ay oldu. İlk yazım olan “Heat’i Tekrar Tekrar İzlemek İçin 10 Neden” i 9 Temmuz’da yayınlamışım. Yazıyı yazışım hem dün gibi hem de yıllar öncesinde kalmış gibi. Geçen zaman içerisinden aklımda kalanlar bilgisayar başında uykusuz geçen ama sıkıntılı değil, mutlu ve heyecanlı geceler. Acemisi olduğum “Bloglama” konusunda sürekli yeni bir özellik, yeni bir terim öğrenmeye çalışmak, bir yandan içerik araştırması, hazırlaması, düzenlemesi yaparken diğer yandan da siteye yeni özellikler, yeni fonksiyonlar eklemek, sürekli denemek, bozmak, baştan yapmak, sürekli daha iyiyi, güzeli, mükemmeli aramak, zor ama bir o kadar da keyifli bir süreçti. 6 ay, bir Blog için çok da kısa bir süre sayılmaz aslında. Ama iyileşmenin ve gelişmenin sonu yoktur mantığıyla sürekli daha güzeli nasıl yaparımın arayışıyla su gibi geçti.

İtiraf etmek gerekirse, başlarken, bugün bulunduğum noktanın daha iyisini hayal etmiştim. Ancak gerçek dünyanın öyle olmadığını yaşayarak gördüm. Yine de, Live A+, 2015’e hiç de azımsanmayacak bir yerde giriyor. Sadece benim yazdığım bir sayfadan, ortaklaşa üretilen bir ürüne, sadece çevremin bildiği bir siteden, hiç tanımayanların da arayıp bulabildiği, tanıdığı, takip ettiği bir mecraya dönüşüyor, evriliyor Live A+. Eminim, sizlerin de artacak desteği ile daha da güzel yerlere gelecek.

Geçenlerde Facebook üzerinde güzel bir resim görmüş ve paylaşmıştım… Resimdeki yazıda diyordu ki;

“Hiçbir şey getirme yeni yıl. Yeter ki sevdiklerimi götürme !”

Sanırım şimdiye kadar gördüğüm en iyi yeni yıl dileği bu. Gelip geçen yılları suçlamaktansa, beklentilerimizi yeniden gözden geçirmek en iyisi sanki.

Ben de hem şahsım ve ailem, hem de Live A+ adına, bu satırları okuyan herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2014, bundan sonra geçireceğiniz yılların hepsinden daha kötü olsun, her yeni yılınız, br öncekinden daha güzel, daha başarılı, daha mutlu ve hepsinden de önemlisi, daha sağlıklı geçsin.

Mutlu Yıllar,

Altuğ TATLI

Live A+

Live A+ Mutlu Yillar 2015
Live A+ Mutlu Yillar 2015
Altuğ TATLI hakkında 143 makale
1971 Çanakkale doğumluyum. İzmir’liyim. Birkaç kısa süreli kesinti dışında hayatımın tamamı yaşamayı çok sevdiğim ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum İzmir’de geçti. Evli ve iki çocuk babasıyım.

2 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


Lütfen aşağıdaki kodları giriniz (captcha) *